Söker du nya utmaningar?

Elbranschen är i ständig utveckling och tekniken går snabbt framåt. Vi är därför alltid intresserade av att anställa nya medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss. Eftersom vi har kontor både norr och söder om stan och bedriver både entreprenad- och serviceverksamhet så kommer vi alltid att kunna hitta en plats för dig om du är rätt person för oss.

Vi vet att ni som är bra elektriker inte har svårt att få jobb, ofta sker det via kontakter. Vi vet också att ni därför aldrig har behövt skriva ett CV eller brev. Det är därför inget som vi kräver. Däremot så är det bra om du har ett par referenser som vi kan kontakta. Det bästa är om du känner någon som redan jobbar här som kan rekommendera dig!

Är du rätt person för oss? Dra ett mail med dina kontaktuppgifter till oss på info@af-elteknik.se eller ring oss och berätta lite mer om dig själv så kanske vi kan träffas och prata lite mer. Kontaktuppgifter hittar du under Kontakta oss. (Har du ett CV sen tidigare eller vill skriva ihop några rader om dig så är det helt okej att skicka hit det också!)

Förresten, det är några saker som vi alltid kräver av våra anställda:
– Alla montörer ska ha fullständiga betyg och ha fullgjort sin lärlingstid
– Alla anställda måste behärska svenska både i tal och i skrift
– Servicemontörer måste ha giltigt körkort

Vi följer självklart kollektivavtalet när det gäller ersättningar och vi är anslutna till EIO.

Hoppas att vi ses!