Om oss

AF Elteknik är din nytänkande fullservicepartner inom elteknik, elinstallation och kommunikation. Vi drivs av utveckling och ligger alltid steget före. På så sätt skapar vi kreativa och moderna lösningar som både är kostnadseffektiva och snälla mot miljön. Vår erfarenhet och inställning gör att vi snabbt kan hjälpa dig med en variation av projekt, stora som små. Vårt kunnande och helhetstänk gör att du kan lita på oss och känna dig trygg.

Nöjda kunder i alla led

Allt som tidigare hade en sladd på sig, och såklart som fortfarande har en sladd, kan vi hjälpa till med. Vi pysslar med allt från nyproduktion, anpassningar och reparationer till renoveringar. Från att har varit en vanlig elfirma 1994 har vi utvecklats till att idag erbjuda ett brett spektrum av tjänster inom elinstallation, kommunikation, säkerhet, energieffektiviseringar, styr och övervakning, datahallar samt drift och underhåll.

Under våra 20 verksamma år har vi byggt upp långa kundrelationer och fina referenser. Vi gillar våra kunder och är stolta över vårt sätt att arbeta tillsammans med fastighetsägare och förvaltare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner i Stockholm.

Nytänkande fullservicepartner

Vi tittar alltid i kristallkulan och utvecklar vår verksamhet, våra anställda och tjänster för att kunna ligga i framkant inom elteknik och kommunikation. Vi tillför ny teknik och levererar smarta energieffektiva lösningar som håller över tid och gör vardagen bekvämare och bättre för dig.

Vi jobbar med stora som små installationsprojekt, serviceuppdrag och entreprenad. Och vi tar hand om hela eller delar av arbetet från idé och projektering till samordning, installation, drift och underhåll. Med oss får du en samarbetspartner som kan ta ett helhetsgrepp kring dina frågor och behov.

Snabbare inställelsetid

Vår inställning tillsammans med erfarenhet och resurser gör att vi snabbt kan hjälpa våra kunder. Vi ger direkt besked om kostnader och tid för utförande. Vi kommer igång snabbt och är i tid med projekteringar och installationer samt avslutar projekt och arbeten enligt utlovad tidsplan. Dessutom har vi jour och rycker ut direkt vid problem och driftsstörningar.

Pålitligare leverans

Våra kunder står alltid i centrum och vi arbetar som om vi var hemma hos oss själva. Snyggt och rent och utan obehagliga överraskningar. Med vår samlade erfarenhet och kompetens ser vi på arbetet ur ett helhetsperspektiv, med kringliggande områden, och kan på så sätt förutse fallgropar, förvarna om dem och kringgå dem. Vi är flexibla, blickar framåt och presenterar nya möjligheter som håller över tid. Vi gör helt enkelt rätt från början och håller det vi lovar.