TROLLG1-235x184
sandhamn-006-235x184
sandhamn-002-235x184

KSSS Sandhamn

Brygginstallationer på Sandhamn och Lökholmen åt KSSS

2012-2014, Sandhamn, Värmdö, Stockholms skärgård
Beställare: Kungliga Svenska Segel Sällskapet

Sedan 2012 utför AF Elteknik kontinuerliga installationer på KSSS:s anläggning på Sandhamn och den intilliggande klubbholmen Lökholmen. Dedikerad personal från AF Elteknik med sjövana och god kännedom om anläggningen ger en god servicenivå och trots placeringen långt ut i Stockholms skärgård har vi korta inställelsetider. Kraven på elinstallationer i denna utsatta skärgårdsmiljö som står öde halva året, är höga och ska helst klara alla typer av väder och vindar.

Arbetena på Sandhamn innebär allt från mindre åtgärder av fel till att ta fram lösningar för ”elektrifieringar” av naturhamnarna. För besökarna på de båda öarna är de nya uttagsstolparna, vissa med integrerad LED-belysning, ett uppskattat inslag och ett resultat av vårt arbete.

Kungliga Svenska Segel Sällskapet, KSSS, är Sveriges största och äldsta segelsällskap. Det grundades 1830 och ca 5 000 medlemmar är även en av de ledande kappseglingsarrangörerna i Sverige. Bland kappseglingarna är ÅF Offshore Race (f.d. Gotland Runt) den mest kända, som även är en av världens största havskappseglingar.