MOS1b-235x184
MOS2b-235x184
MOS3b-235x184
MOS4b-235x184
arenagaragetB-235x184

Mall Of Scandinavia

Installationer i Skandinaviens största shoppingcentrum

Under 2015 har vi till vår beställare arbetat med installationer i flera av butikerna i Mall of Scandinavia i Arenastaden i Solna. Förutom att färdigställa i synliga utrymmen i flera butiker har vi även arbetat i bakutrymmen så som lager och omklädningsrum samt arbetat med brandlarm och nödbelysning.

Utöver arbete i själva gallerian har vi även arbetat i av garaget vid gallerian. Speciellt med detta garage är att det ska huvudsakligen ska användas som boendeparkering men även kunna verka som evenemangsparkering vid större event.

Att arbeta med ett så stort projekt som Mall of Scandinavia kräver mycket av alla inblandade. Våra projektledare måste klara av att hålla många bollar i luften och våra montörer måste använda sina erfarenheter och visa stor flexibilitet. Att vi har bra sammarbete med våra leverantörer är en förutsättning för att kunna hantera de speciella leveransvillkoren som gäller för leveranser till gallerian.

Projektet av denna storlek är väldigt ovanliga i Sverige så samtidigt som det är väldigt tidspressat och många snabba puckar är det väldigt spännande och kul att få vara med.

Mall of Scandinavia öppnar portarna för nästan alla 230 butiker och restauranger den 12 november 2015 och då ska allt vara klart. I skrivandet stund är 95% av gallerians lokaler uthyrda vilket bara i sig är ett rekord med mindre än 4 månader kvar till invigningen. Läs mer om Mall of Scandinaiva på deras hemsida.