Kommunikation

Idag förväntar vi oss en snabb och tillgänglig uppkoppling var vi än befinner oss. Och från alla möjliga datorenheter i vårt boende, i köpcentrum, på kontoret eller den mobila arbetsplatsen osv. Inte minst under semestern. Väl fungerande kommunikationskanaler är ett måste för att samhällstjänster, företag och privatliv ska fungera. AF Elteknik möter dessa krav och erbjuder en bredd av kommunikationstjänster inom data, tele och TV.

Framtidssäkra nätverk   

Vi jobbar för att våra kunder ska få en komplett anläggning och blickar in i framtiden. På så sätt kan vi både koordinera och optimera el- och kommunikationsprojekt från start. Istället för att i en affär eller i en datorhall genomföra ett elprojekt och sedan riva upp golv och väggar för att installera datanätverk, säkerhetslösningar eller telefonitjänster kan vi göra allt rätt och effektivt från början. Det spar både tid, pengar och frustration.

Våra kommunikationslösningar för data utnyttjar fiberteknik, traditionell kopparkabel och trådlösa system. Vi jobbar alltid för att leverera lösningar som kunden kan växa i och som spar in på energianvändningen. Och vi levererar tjänster och lösningar med redundanta miljöer för att undvika driftsstopp.

Proaktivitet är en del av vår inställning och vi presenterar nya möjligheter för våra kunder. Det kan då exempelvis röra sig om datakommunikationsanläggningar som integreras med säkerhetsteknik, för t.ex. brand, larm och passage, eller olika styr- och övervakningstjänster för belysning, värme och kyla.